Bydel Gamle Oslo informerer

Friluftssenteret i Gamle Oslo (FRIGO) er en av aktørene som tilbyr spennende aktiviteter i Bydel Gamle Oslo.

Velkommen til sommeraktiviteter i bydel Gamle Oslo!

Barn og unge fra hele bydelen inviteres til å bli med på våre ungdomsklubber, utendørs møteplasser og friluftsaktiviteter i sommer. Det er mange fine aktiviteter og steder å velge mellom – her får du en oversikt og tips til hvor du kan oppdage enda flere muligheter for en aktiv ferie i byen!

Publisert

Åpne fritidsklubber

Våre klubber for barn og unge er åpne fra mandag til søndag gjennom sommermånedene og har aktiviteter som utflukter, quiz, grilling og mye annet gøy!

Jordal fritidsklubb holder åpent hver dag, i ukedagene kan du komme mellom kl. 14 til 19, i helgene er åpningstider fra kl. 15 til 21. Riverside ungdomshus er åpen hver dag fra 11 til 21.

I Aktivitetshuset K1 finnes det to klubber: K1-klubben for deg opp til 14 år holder åpent hver dag fra kl. 14 til 19; Central Park for eldre ungdommer hoder åpent hver dag fra kl. 17 til 22.

Jordal skatepark er populær blant mange.

På Jordal finnes det også skatepark som er bemannet fra mandag til fredag mellom kl. 13:30 og 18. Her kan barn og unge låne utstyr til skating og bli med på fredagsgrilling.

Utekontakten i bydelen er tilgjengelig for en prat hele ferien! Følg de på Instagram @utekontaktenibgo for å se når de er ulike steder i bydelen.

FRIGO aktiviteter – til vanns og til lands

Friluftssenteret i Gamle Oslo (FRIGO) arrangører utflukter, båtturer med bading og svømming, og sommerleir for barn i ulike aldre. I tillegg skaper FRIGO liv og røre på Rudolf Nilsens Plass og i Olafiagangen. Her kan barn og ungdom låne utstyr til aktiviteter og lek som rulleskøyter, minigolf, ulike ballspill og mye annet!

Vannaktiviteter i regi av Friluftssenteret i Gamle Oslo (FRIGO) er spesielt populært om sommeren!

Sommer i Olafiagangen

I tillegg til FRIGO og Riverside ungdomshus er det flere andre aktører som har aktivitetstilbud i Olafiagangen.

Pachamama har konserter, dans og musikk, mens organisasjonen Abloom arrangerer kreative verksteder for alle barn. Foreningen Vi er alle gir barn og unge mulighet til å bruke fantasien gjennom å snekre og bygge ulike prosjekter, og Relove rigger til et syverksted for litt større barn. Grønland foreldre og barn gruppe og Jentetreff holder lavterskel underholdning for hele familien. Dette må oppleves!

Piknik og avslapning i parken

I bydelen er det flere fine parker hvor du kan henge med venner, lese en bok og slappe av.

Mange av parkene har også et rikt blomster og planteliv, store trær, fin utsikt og plass til ulike aktiviteter.

Så ta deg en pause fra det travle bylivet, ta med en venn eller lunsjen ut og nyt sola!

Terrasseparken har en av bydelens beste utsiktspunkter!

Friskus hjelper med å holde oversikten

For å få oversikt over det som skjer både i Olafiagangen og ellers i bydelen kan du få hjelp av Friskus

Friskus er en digital aktivitetskalender som har kalenderfunksjon og filtreringsmuligheter, i tillegg til mer informasjon om ulike aktiviteter og muligheten for å ta kontakt om du har noen spørsmål. Finn oversikten her.

God sommer!

Barn på en av fritidsklubbene i Bydel Gamle Oslo følger spent med på en fotballkamp mellom Paris SG og FC Bayern München.
Powered by Labrador CMS