Annonsørinnhold

Anne fant gledesstrålende ut at hun sluttet å miste håret.

Anne begynte å miste hår, men fikk hjelp på en enkel måte

NÅ MISTER JEG IKKE MER HÅR! Anne har alltid hatt et langt, flott og tykt hår. For tre år siden begynte hun å miste mye hår. – Etter at jeg begynte med Hair Volume™ mister jeg ikke mer hår, det er helt fantastisk!

Publisert

Som ung ble jeg brukt som hårmodell, fordi jeg hadde et veldig langt og tykt, lyst hår.

– Derfor var det også et kjempesjokk for meg da jeg for ca. tre år siden begynte å miste det. Det var rett og slett hår over alt. Til slutt var mannen min så lei av det, at han ba meg om å klippe det lange håret. Så jeg klippet det kortere i flere omganger, men det hjalp ikke stort.

Leste om Hair Volume

– Helt tilfeldig leste jeg om Hair Volume™ i et ukeblad og tenkte: «det er enten eller, jeg prøver». Og allerede etter 5-6 uker med en tablett om dagen, begynte jeg å få en masse nye hår.

Anne skrøt av Hair Volume-pillene til alle vennene sine.

– Etter 6 måneder kunne jeg nesten ikke la være å ta på det. Jeg mister ikke mer hår, og jeg har faktisk også fått noen av mine ungpikekrøller tilbake – og det er jeg glad for.

Frisøren så forandringen

– Frisøren min har også kommentert forandringen, og sist jeg var hos henne, fortalte jeg om Hair Volume™-tablettene. Hun synes det er helt fantastisk. Jeg anbefaler Hair Volume™ til alle vennene mine, og jeg har også en kollega som nettopp har kjøpt en pakke.

Mister du mye hår eller er håret slitt og tynt etter den tørre sommeren? Reparer håret innenfra med klinisk dokumenterte og helt naturlige Hair Volume™.

Ved hjelp av Hair Volume kan du reparere håret ditt.

Hair Volume forhindrer hårtap og gir deg tykkere, vakrere og mer motstandsdyktig hår.

Bestill Hair Volume her

Klikker du på denne lenken, kan du få Hair Volume™ gratis i 30 dager.

Hair Volume™ finner du selvsagt også i din butikk for helsekost!

Kundeservice på telefon: 69 25 73 00 (man-fre kl. 08.30-16.00)

Powered by Labrador CMS