Annonsørinnhold

I Oslo ligger leilighetene sentralt til i områder på begge sider av Oslo S, med Teaterkvartalet på den ene siden og Barcode- og Opera-byggene og Sørenga på den andre. Foto: Bjørvika Apartments

Bjørvika Apartments hjelper expats og konsulenter med midlertidige leiligheter i hovedstaden

Bjørvika Apartments tilbyr fullt møblerte og utstyrte leiligheter for folk som trenger midlertidige bomuligheter. -- Vi har sett et økende behov innen det som kalles Global Mobility, sier daglig leder Ole Henrik Engen.

Publisert

I korte trekk går Global Mobility ut på at selskaper, både i Norge og utlandet, ønsker å leie inn spesialkompetanse til sine prosjekter i større grad enn før. Det er her det oppstår et behov for å kunne leie fullt møblerte og utstyrte leiligheter for den perioden man skal være i byen for å jobbe.

— Vi startet opp med dette i 2009 med tre leiligheter, og har bygget stein på stein gjennom de 10 årene vi har holdt på. I dag er vi mer enn 50 ansatte og tilbyr mer enn 300 leiligheter fordelt på Oslo, Bergen og Trondheim. Konseptet er det samme på alle steder og fokuset er på bedrifter som har ansatte eller konsulenter som trenger et sted å bo i den perioden de skal jobbe i den byen det gjelder, sier Ole Henrik Engen, daglig leder i Bjørvika Apartments.

— Selv om man kan bo her fra et døgn og oppover, er våre typiske kunder profesjonelle folk fra konsulent-, bank- eller IT-bransjen som bor i noen uker eller måneder av gangen. Men også folk i byen som kanskje har hatt en vannskade eller brann i sitt eget hjem, og som trenger et midlertidig sted å bo mens de venter på at hjemmet skal komme i orden igjen, bruker oss mye, sier Engen.

En økende trend er at selskaper både i Norge og utlandet ønsker å leie inn spesialkompetanse til sine prosjekter. Dermed oppstår det et behov for å kunne leie fullt møblerte og utstyrte leiligheter for den perioden man skal være i byen for å jobbe. På bildet ser man en slik leilighetet som tilbys av Bjørvika Apartments. Foto: Bjørvika Apartments

Sentral beliggenhet

I Oslo ligger leilighetene sentralt til i områder på begge sider av Oslo S, med Teaterkvartalet på den ene siden og Barcode- og Opera-byggene og Sørenga på den andre.

På begge sider av jernbanen tilbyr selskapet leiligheter med både 1, 2 og 3 soverom. Her er det enkelt adkomst til leilighetene fra både tog, trikk, buss og t-bane. Bjørvika Apartments ser at kundene som bruker dem jobber forskjellige steder i byen, og at det er enkelt å komme seg til og fra jobb med de forskjellige kollektivtilbudene.

— Det å kunne tilby nyere leiligheter på de mest sentrale lokasjonene har fungert veldig bra. Derfor har vi også utvidet de siste 3 årene til Damsgårssundet i Bergen og på Solsiden i Trondheim, sier Engen.

Leilighetene

Leilighetene er innredet for at det skal være så praktisk, enkelt og effektivt som mulig for gjestene. Alle leilighetene har derfor egne separate soverom, godt med belysning fra store vinduer, stue, kjøkken med alt av utstyr for å lage egen mat, og bad med egen vaskemaskin.

Alle leilighetene har derfor egne separate soverom, godt med belysning fra store vinduer, stue, kjøkken med alt av utstyr for å lage egen mat, og bad med egen vaskemaskin - og balkong. Foto: Bjørvika Apartments

Det er også høyhastighets internettlinjer i alle leiligheter, samt mulighet for å leie parkeringsplass for de som trenger det.

Leilighetene ligger utelukkende i nyere bygg, så gjestene kan forvente nyere standard med tanke på både brannsikkerhet, ventilasjon, samt lyd- og varmeisolering. Det er også heis i alle bygg og oppganger og alle leilighetene har balkong.

Fokus på sikkerhet

Fordi kundene til Bjørvika Apartments er profesjonelle mennesker fra mange av de største selskapene i Norge og i utlandet, har de alltid hatt et stort fokus på sikkerhet.

— Kontoret vårt ligger i 5 minutters gangavstand fra leilighetene, slik at vi kan hjelpe til om det skulle være noe. Ellers har vi avtale med et lokalt vekterfirma i området som er tilgjengelig 24/7, slik at alle gjester skal kunne føle seg trygge uansett hva det skulle være, sier daglig leder Engen.

— Ellers har vi gjennom de 10 årene vi har holdt på etablert en rekke sikkerhetsprosedyrer for å sikre maksimal sikkerhet. Det er for eksempel ikke lov å feste eller røyke i leilighetene og det er aldersgrense på 25 år for å kunne bo hos oss, avslutter han.

Booking

For mer informasjon om booking, klikk her.

Powered by Labrador CMS