Bydel Frogner informerer

Lederen i Frogner bydelsutvalg, Jens Jørgen Lie vil ha deg med på en date.
Lederen i Frogner bydelsutvalg, Jens Jørgen Lie vil ha deg med på en date.

Dra på date med lederen i Frogner bydelsutvalg

Er det noe du vil ha større fokus på i Bydel Frogner? Nå kan du fortelle det på date med Jens Jørgen Lie, lederen for bydelens politikere.

Publisert

Det finnes mange mennesker med stort engasjement for lokalmiljøet, lokale tilbud og situasjonen generelt i Bydel Frogner.

Hvis du er en av disse, kan du nå bruke muligheten til å dra på date med Jens Jørgen Lie, lederen i Frogner bydelsutvalg (BU) og si akkurat hva du mener. Og ikke nok med det: Jens spanderer kaffe!

Her har du altså en unik mulighet til å fortelle lederen for bydelens lokalpolitikere hva du vil at skal skje i bydelen, eller hva du eventuelt er misfornøyd med. Første date er allerede registrert så spørsmålet er; vil du også påvirke?

Beiler og BU-leder Jens Jørgen Lie.
Beiler og BU-leder Jens Jørgen Lie.

— En reell påvirkningsmulighet

— Det er veldig få som vet hva en bydel driver med, så vi ønsker å komme oss ut og komme i kontakt med folk. Hovedpoenget med mye av det vi gjør er å følge opp hva folk flest er opptatt av. Her kan vi prate uforstyrret i en halvtime eller tre kvarter over en kaffe, sier Lie.

— Hva vil du gjøre med gode innspill du får på daten?

— Det spørs hva innspillene er. Hvis det er noe som kan forbedres eller settes løs på, vil vi sette i gang med det. Er det veldig konkret kan jeg kanskje også kvittere med en gang. Dette er en reell påvirkningsmulighet, sier BU-lederen.

Slik registrerer du deg til en date:

Send en mail til [email protected] eller ring 982 36 999.

BU-leder Lie er klar for en date når som helst på disse dagene:

  • Torsdag 26. april
  • Torsdag 3. mai

Kjærligheten for Bydel Frogner blomstrer evig. Lykke til på date!

Powered by Labrador CMS