Annonsørinnhold

Programledere Per Sundnes og Frode Larsen lager den ultimate julekonserten i Store studio for tredje år på rad. Foto: Ole Kaland, NRK
Programledere Per Sundnes og Frode Larsen lager den ultimate julekonserten i Store studio for tredje år på rad. Foto: Ole Kaland, NRK

Kringkastingsorkesteret arrangerer klassisk julekavalkade for tredje år på rad

For tredje år på rad lager programlederne Per og Frode den ultimate julekonserten. Fremragende solister, vidunderlig musikk, tull og tøys og flåkjefteri - og selvfølgelig garantert julestemning som varer helt til neste kavalkade.

Publisert
  • Per Sundnes og Frode Larsen, programledere
  • Christian Eggen, dirigent og pianosolist
  • Kim Rysstad og Beate Lech
  • David Hansen, kontratenor
  • Ingeborg Christophersen, blokkfløyte

Tre ganger er en tradisjon! Igjen er det tid for Kringkastingsorkesterets (KORK) Klassisk Vorspiel - Julelive 2019 i NRK Store studio med herrene Per og Frode. Julekavalkaden går av stabelen onsdag 18. desember, klokken 18.00.

Blant høydepunktene får du en flunkende ny julesang, skrevet av Beate Lech som fremfører den sammen med medstjernekjemper Kim Rysstad.

David Hansen spiller slemming i Hans og Grete på Operaen, og kommer innom for å gi julestemning og grøss.

Du kan spille med

Ekstra spennende i år blir det å høre vinneren av KORKs julesangspesial. Premien er nemlig å være solist med KORK. KORK Julesangspesial!

Om du ikke er den heldige og dyktige vinneren, kan du spille med KORK likevel, bare du tar med blokkfløyte (eller skaffer deg en ved inngangen til Store studio). Du får kyndig veiledning av blokkfløytegudinne Ingeborg Christophersen.

Har du lyst? Kjøp billetter her!

Powered by Labrador CMS