Annonse

Bare fantasien setter grenser for temafestene firmaet ditt kan leve ut på tokt i indre Oslofjord!

Ha julebordet eller firmafesten på seiltur i Oslofjorden. Lag minner for livet!

Nå kan du arrangere julebordet, en firmatur og mye mer på mini-cruise i Oslos vakre fjordlandskap. Skap minner for livet!

Trollcruise tilbyr uforglemmelige opplevelser på de flotte båtene sine i Oslofjorden, enten du skal planlegge et julebord, en firmatur, eller mye mer.

Om bord råder en helt spesiell og herlig stemning, med bølgeskvulp og den vakre fjorden som ramme.

Oddsen er god for fine stunder og morsomme opplevelser på seilas i indre Oslofjord med Trollcruise!

Julebord i Oslofjorden

Den flotte elbåten Oslofjord I pyntes til julesesongen. 

Om bord tilbyr Trollcruise deilige julebord med mange tradisjonelle, men også med noen nye spennende retter. 

Hva med en julemat- og vinkombinasjon? Før turen kombinerer en kokk og en sommerlier (vinkellner) som jobber for Trollcruise juleretter med en drikkepakke for å fremheve smaken og skape en imponerende kulinarisk opplevelse.

            Finn ut mer

Se Oslo lyse opp vintermørket fra indre Oslofjord. Lite kan måle seg med den magiske stemningen på en rundtur i fjorden i mørketiden.

Den flotte elbåten Oslofjord I, kapasitet 50-250 personer, glir stille og behagelig gjennom fjorden mens julebordet sørger for liv inne i salongen med panoramautsikt. Det blir ikke mye bedre enn det!

Firmatur

På en firmatur stiller Trollcruise med fullt mannskap, nydelig mat og fantastisk stemning. Alle ansatte fortjener å bli satt pris på, og dine ansatte og kollegaer er intet unntak. 

Er du lei av å arrangere fester for jobben i kantinen eller på det kjedelige festlokalet? Da passer det perfekt med Oslofjorden som reisemål, hvor alt er tilrettelagt og tilpasset deres opplegg. 

Båtene til Trollcruise er alt annet enn nok et kjedelig festlokale! På en stemningsfull, spennende og kollegial seiltur i fjorden får medarbeiderne minner for livet.

Det finnes ingen festlokaler som kan skilte med de omgivelsene man opplever her.

Et vellykket arrangement skal styrke din bedrifts internkultur og bygge fellesskap. Trollcruise har lang og god erfaring med å sette sammen minnerike opplevelser, blant annet firmafester, kick-offs, og sommerfester for ansatte og kollegaer.                

              Finn ut mer

I tillegg til julebord og firmafest tilbyr Trollcruise egne pakker for bryllup, utdrikkingslag, bursdager og sommerfester.

SS Lady Mack er en av de fantastiske klassiske seilbåtene til Trollcruise man kan ha firmafest på, i tillegg til SS Vollan og S/Y Johanne Marie.

Nå på høsten og vinteren kan man også hive seg med på deres tilbud Oslofjord sightseeing, og tradisjonell julecruise

             Finn ut mer

Dermed har du flere muligheter til å få med deg den magiske stemningen på seilas i Oslos egen fjord!

Bryllupscruise på en av de flotte seilbåtene til Trollcruise. Vielser og bryllupfester på fjorden er ikke som andre bryllup!



Powered by Labrador CMS