Engeseth begravelsesbyrå informerer

Grunnlegger Ola Engeseth (t.v.), medarbeider Karl Øyvind Jensen (bak) og Olas sønn Asle Engeseth utenfor Engeseth begravelsesbyrås nye filial på St. Hanshaugen.
Grunnlegger Ola Engeseth (t.v.), medarbeider Karl Øyvind Jensen (bak) og Olas sønn Asle Engeseth utenfor Engeseth begravelsesbyrås nye filial på St. Hanshaugen.

Engeseth begravelsesbyrå kom svært godt ut i TV 2s pristest. Nå har de åpnet avdeling på St. Hanshaugen

Når Engeseth begravelsesbyrå ble anbefalt av TV 2 hjelper deg, hadde de allerede eksistert i nesten 60 år på Lørenskog, hvor de var det aller første begravelsesbyrået.

Publisert Sist oppdatert

Da TV 2 hadde utført denne pristesten hos det familiedrevne byrået, Engeseth begravelsesbyrå, førte det videre til mange henvendelser fra Oslo-borgere.

Nå har de åpnet ny avdeling for å kunne betjene pårørende i hele Oslo utifra kontoret på St. Hanshaugen, nærmere bestemt i Sofies gate 67a. Fra Sofies gate og kontoret på Lørenskog betjener de pårørende i både Oslo og Akershus.

Engeseth begravelsesbyrå

  • Nettside for Engeseth i Oslo finner du her.
  • Engeseth begravelsesbyrå, servicetelefon: 48 100 888
  • Du kan lese hele TV2-undersøkelsen her.

 

De er et personlig byrå, opptatt av å ivareta alle pårørendes valg og ønsker i forbindelse med tilrettelegging av seremonier på tvers av tro, religion og livssyn.

Anbefalt av TV2 hjelper deg

I desember 2016 var de med i en prisundersøkelse hos TV 2 hjelper deg, sammen med flere Oslo-byråer. Undersøkelsen gikk på kostnad ved gravferd, hvor det viste seg at byråene hadde store prisforskjeller på de samme "varene" og tjenestene.

— I denne prisundersøkelsen føler vi at kostnader hos oss kom godt ut, da det på enkelte punkter i prisundersøkelsen skilte flere tusen kroner. TV 2 hjelper deg konkluderte med at vi leverer de samme "varene" og tjenestene til en rimeligere kostnad for de pårørende, forteller Asle Engeseth, sønnen til byråets grunnlegger, Ola Engeseth.

Inngangspartiet til Engeseth begravelsesbyrå i Sofies gate 67a.
Inngangspartiet til Engeseth begravelsesbyrå i Sofies gate 67a.

— Et byrå for folk flest

— Det er ikke uvanlig at mange synes det er dyrt når tiden kommer for å bestille tjenester i forbindelse med en seremoni. Etter endt planleggingssamtale får alle pårørende et kostnadsoverslag som vi sammen leser igjennom, sier Engeseth.

Der står det spesifisert punkt for punkt hva alle ønskene deres har av kostnad.

— Engeseth begravelsesbyrå har etter TV 2s prisundersøkelse fått flere henvendelser fra Oslos befolkning. Vi ønsket derfor å åpne et kontor i Oslo hvor de pårørende kan kontakte oss, sier han. Om pårørende skulle ønske, kan også planleggingssamtalen finne sted i deres hjem.

— Vi ønsker å være et personlig og rimelig byrå for hele Oslos befolkning. Som vi tenker om oss selv: “Vår service, din trygghet – et byrå for folk flest.”

Ola, Asle og Karl ønsker velkommen til en prat i lokalene i Sofies gate 67a.
Ola, Asle og Karl ønsker velkommen til en prat i lokalene i Sofies gate 67a.