Annonsørinnhold

Gjør barna klokere med forskerfabrikkens forskerkalender

Hva med å gi barna en adventskalender som gjør dem klokere på realfag?

Publisert Sist oppdatert

Adventstiden nærmer seg med stormskritt. For mange små betyr det å våkne opp til en ny luke med en ny overraskelse, hver dag. Hva om vi kunne bytte ut den konvensjonelle sjokoladebiten med noe litt mer spennende? Noe barna faktisk kan lære av samtidig som de har det gøy! Det er mulig med forskerfabrikken adventskalender!

Forskerfabrikkens forskerkalender kommer i en flott julebag som passer perfekt til å gjenbruke som gymbag. Alle pakkene kommer ferdig innpakket og nummerert etter dag. Bak lukene i Forskerfabrikkens pakkekalender skjuler det seg lek, kunnskap og morsomme eksperimenter.

Kunnskap om realfag

Målet med kalenderen er at barna skal tilegne seg kunnskap om realfag. Hver gave inneholder en beskrivelse av produktet for å gi gavene økt læringsutbytte.

Selv om hovedmålgruppen er barn mellom 6 og 12 år, kan også en femåring ha glede av kalenderen ved hjelp av en voksen. Skoler og barnehager har også hatt positive erfaringer med kalenderen, til tross for at den egentlig er laget for ett barn.

Vær med i trekningen av en forskerkalender. Svar på kunnskapsquizen. Alle spørsmålene er basert på innholdet i Forskerfabrikkens forskerkalender! Legg igjen epost-adressen og delta ved å krysse av på et av svaralternativene under hvert spørsmål. Vinner trekkes den 14. november.

Kalenderen kan bestilles her.