Annonsørinnhold

Foto: NAF
Foto: NAF

God veihjelp viktigste årsak til at svært mange er medlem i NAF

Fred fikk svært god hjelp da dynamoreima på bilen hans gikk i stykker. – Dette kaller jeg service. Takk!

Publisert Sist oppdatert

Hele tre av fire medlemmer svarer at veihjelpen NAF tilbyr er viktig for dem, ifølge en stor undersøkelse gjennomført av NAF.

Som medlem av NAF har du rett på fire gratis veihjelp i hele Europa. Uansett om du er fører eller passasjer, kan du påkalle assistansen.

Som medlem av NAF har du rett på fire gratis veihjelp i hele Europa. Foto: NAF
Som medlem av NAF har du rett på fire gratis veihjelp i hele Europa. Foto: NAF

Tone er en av dem som trengte hjelp da bilen sa stopp. Her er hennes tilbakemelding.

– Jeg ble tauet til døra, og bilbergeren gjorde alt han kunne for ikke å skade en bil som er noe senket. Jeg kan ikke skryte nok, og vi har brukt andre uten å være i nærheten av den servicen vi fikk fra NAF, sier hun.

Reparerer bilen på stedet

NAF hjelper deg uansett årsak, og du får hjelp også på hjemmeadressen, ved utforkjøring, punktering eller om du er gått tom for strøm.

Medlemskapet er personlig, noe som betyr at du får hjelp, uansett om du kjører egen bil, leiebil, benytter deg av bilkollektiv, eller sitter på med andre.

I første omgang prøver mekanikerne å reparere bilen på stedet, slik at du kan fortsette reisen i eget kjøretøy. Neste løsning er å transportere kjøretøyet til nærmeste kompetente verksted.

Foto: NAF
Foto: NAF

– Takk til NAF

Da dynamoreima til NAF-medlem Fred gikk i stykker, trengte han hjelp.

– TAKK for veldig god service. Jeg ble tauet til Esso på Alnabru, hvor jeg hentet ny reim på Biltema. Imens hadde NAF-medarbeideren løsnet dynamoen, og deretter monterte han reima for meg. Det er vel kanskje ikke innlagt i jobbinstruksen, men han hadde visst litt ledig tid, og hjalp meg med det. Dette kaller jeg service.

Her kan du melde deg inn i NAF.

Merk: Intervjuobjektene i denne teksten er ekte, men anonymiserte. Navnene er derfor pseudonymer.