Annonsørinnhold

I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All.
I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All.

Familieaktiviteter og gøy for barna på Dogs4All

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente 16. - 18. november!

Publisert Sist oppdatert

Delta i morsomme aktiviteter og oppvisninger for deg og hunden din i Showringen, opplev Norges største rasetorg og raseparade samt salgsmesse med massevis av gode tilbud på alt av hundeartikler, friluftsprodukter og utstyr.

Arrangementet gjennomføres på Norges Varemesse i Messeveien 8 i Lillestrøm. Klikk her for å kjøpe billett (åpner i en ny fane).

10 000 firbente

I tillegg til oppvisninger, show og opplevelser med hund, kan du møte opp mot 10 000 firbeinte og over 300 hunderaser på Dogs4All. Dette er Norges største hundemesse for alle som har hund, vurderer å kjøpe hund, eller bare har lyst på en morsom helgeutflukt med familien.

Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter for hele familien. Spennende konkurranser og morsomme opplevelser, ansiktsmaling og andre barneaktiviteter for de minste, kurs og foredrag for deg og hunden din, aktiviteter du kan teste ut med hunden din, samt mye mye mer.

Norges største Rasetorg

Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene, se dem, ta og føle på.

Dogs4All

Oppvisninger i Showringen i hall E

Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i Showringen. Hit kommer også flere hunder i arbeid; redningshunder, servicehunder og jakthunder. Den flotte raseparaden representerer forskjellige norske hundeklubbene som viser frem sin rase på en visuell og lærerik måte.

Gode tilbud på fôr og utstyr

På Dogs4All finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også friluftsprodukter. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

Gratis foredrag, tips og informasjon

Det arrangeres forskjellige gratis foredrag om hund og hundehold, noe som kan gi deg tips og inspirasjon – enten det er førstehjelp, stell, oppdragelse, eller å kommunisere med hunden din.

Velkommen til Dogs4All 16. – 18. november!