Annonse

Afrora (t.v.) og Anette i parykk-firmaet Stråh utvider tilbudet sitt med god hjelp fra Aprila Banks raske og stressfrie kassekreditt.

Rask og stressfri finansiering: Stråh AS satser for fullt med hjelp fra Aprila Bank

Aprila Banks kassekredit gir økonomisk fleksibilitet og lavere skuldre til firmaer over hele Norge. – Nå har vi muligheten til å utvide tilbudet vårt, forteller medgründer Afrora i parykk-firmaet Stråh.

Publisert

Aprila Bank heier på gründere!

— Det vi likte med Aprila Bank er at de tok seg tid til oss, de lyttet til vår visjon, - samtidig som vi måtte få det ordentlig ned på papir. De ga oss ikke bare en banktjeneste, men de ga oss også råd og veiledning, forteller Anette, som startet Stråh sammen med Afrora.

Lidenskapelig opptatt av parykker

Hår kan være utrolig viktig for selvtilliten. Stråh AS leverer kvalitetsparykker som ser naturlige ut. Og som de sier, «en god parykk skal ikke synes».

Medgründer Anette begynte med hårtap når mammaen hennes fikk kreft. Parykkene mammaen hennes fikk tilbud om så ikke bra ut, forteller Anette. – Min «mission» ble å finne noe som ser naturlig og bedre ut, forteller hun.

Anette og Arora har mange års erfaring som frisører, og er lidenskapelig opptatt av å finne hårløsninger for alle. Det spiller ingen rolle om man lider av flekkvis hårtap, fullstendig tap av hår, skal på cellegift eller om man rett og slett har for mye hår.

Fikk muligheter med kassekreditt

Nå har kassekrediten gitt Stråh nye muligheter.

— Med hjelp fra Aprila har vi muligheten til å utvide tilbudet vårt med kursing til frisører, nettbutikk - og på sikt er målet også å bli en grossist, forteller Afrora.

— Det er viktig å ha en god plan når man skal starte et selskap. Hvis man legger ned et godt forarbeid blir det lettere å faktisk gjennomføre målene man har satt seg. Det er økonomisk krevende å starte en bedrift, og gode planer og rådgivere er alfa og omega, sier hun.

Med kassekreditt fra Aprila Bank har Stråh fått en fleksibel finansering som gir forutsigbarhet og mulighet til å virkelig satse.

Lave skuldre med kassekreditt

Din tid er viktig, spesielt når det gjelder å drive en bedrift. Derfor har Aprila Bank utviklet en lynrask og enkel løsning for å skaffe finansiering - helt uten stress og komplikasjoner.

Kassekredit er et fleksibelt og billig bedriftslån. Du betaler et månedsgebyr (fra 199,-) for tilgang til rammen. I tillegg en månedlig rentekostnad for det du bruker av rammen. Det er alt.

Med kassekreditten låner du opp til en avtalt sum og betaler konkurransedyktige renter kun på det du faktisk bruker av lånerammen.

Det koster ingenting å bli kunde, ingen oppstartsavgift, ingen bindingstid eller andre skjulte kostnader.

Powered by Labrador CMS