Den følelsen når finansieringen er på plass!

Den raskeste og mest stressfrie måten å få lån til din bedrift

Din tid er viktig, spesielt når det gjelder å drive en bedrift. Derfor har Aprila Bank utviklet en lynrask og enkel løsning for å skaffe deg finansieringen du trenger - helt uten stress og komplikasjoner.

Publisert

Få et tilbud på under 60 sekunder

Ingen krav til pant og helt uten skjulte kostnader og bindingstid.

Hos Aprila Bank kan du få et fleksibelt bedriftslån - kjent som kassekreditt - som gir deg nettopp den fleksibiliteten.

Et slikt fleksibelt lån hos Aprila Bank er helt uten skjulte gebyrer eller krav om pant i eiendom.

Med kassekreditten kan du låne opp til en avtalt sum og kun betale konkurransedyktige renter på det du faktisk bruker av lånerammen.

Dermed kan du kaste deg ut i nye investeringer eller takle uforutsette kostnader, uten å måtte bekymre deg for at kontoen tømmes.

Styrker bedriften din

Det koster ingenting å bli kunde, ingen oppstartsavgift, ingen bindingstid eller andre skjulte kostnader.

Du betaler et månedsgebyr avhengig av rammen, fra 199,- for tilgang til rammen og en månedlig rentekostnad for det du bruker av rammen - det er alt.

Så spar deg bekymringene, og kom i gang med det som kan være den perfekte løsningen for bedriftens økonomiske behov.

Slik søker du

Knut Asjørnsen, salgssjef i Aprila Bank, forklarer at det er en kort og enkel vei fra søknad til utbetaling av kassekreditt.

Knut Asbjørnsen, salgssjef i Aprila Bank.

— Det første du gjør er å søke opp bedriften din for å se hva vi kan tilby. Det tar under ett minutt og er helt gratis og uforpliktende, forteller Asbjørnsen.

Hvis du er fornøyd med tilbudet, signerer du med BankID og sender inn søknaden. Da får du en tilbakemelding i løpet av få dager.

— Når søknaden er godkjent, får du tilgang til nettbanken med penger tilgjengelig, forklarer Asbjørnsen. Påløpte kostnader trekkes automatisk når pengene er i bruk og du velger selv hvor raskt du vil betale tilbake.

Kassekreditt: Et nyttig verktøy

Kassekreditt er et nyttig verktøy for din bedrift i en rekke situasjoner.

Eksempelvis for å dekke midlertidige likviditetsutfordringer, som når du venter på betaling fra kunder eller trenger å betale leverandører før inntektene kommer inn.

Kassekreditt er også nyttig for å håndtere sesongmessige variasjoner i inntektene, slik at du kan opprettholde normal drift og investere i markedsføringsaktiviteter for å tiltrekke flere kunder.

I tillegg gir kassekreditt muligheten til å gripe uventede forretningsmuligheter, som å kjøpe ekstra lager på kort varsel, utvide til nye markeder eller finansiere en plutselig vekst i etterspørselen.

    Eksempel lånebeløp: 250.000 kroner, varighet 12 mnd, nom. rente 9,48%, eff. rente 11,21%. Kostnad: 26.688 kr/totalt: 276.688 kr.
Powered by Labrador CMS