Annonse

En kulinarisk opplevelse du ikke vil gå glipp av: Tjuvholmen Foodiefestival

På Tjuvholmen Foodiefestival får du deilige smaksopplevelser fra hele verden. Meld deg på årets kanskje mest smaksrike opplevelse nå - smaksløkene dine fortjener det!

Publisert

Tjuvholmen Foodiefestival 23.-25. mars byr på kulinariske opplevelser av de helt store rett ved fjorden, opplevelser som skal gi deg minner for livet.

Opplev en smak av verden under Den lille matreisen og Den store matreisen gjennom en 5- og 8-retters rundt på Tjuvholmens flotte restauranter.

Med på laget for å skape fantastiske opplevelser er The Salmon, Døgnvill, Sjømagasinet, Olivia, Bølgen & Moi, xef, Amazonia by BAR, VentiVenti, The Thief og Arts restaurant.

Kjøp billetter!

Spennende smakskombinasjoner

Festivalen står for et delikat utvalg mat og drikke, spennende smakskombinasjoner og morsomme samarbeid på kryss og tvers.

Gjestene på foodiefestivalen får én rett med drikke per restaurant som inkluderer forretter, små hovedretter og dessert.

I tillegg kan vi røpe at det blir underholdning på programmet hvor gjestene får oppleve et kulturelt innslag under reisen.

Arrangørene forteller at de gleder seg til å ta imot matglade entusiaster som ønsker å dypdykke inn i en verden av matopplevelser med dem. La deg friste av Tjuvholmen Foodiefestival - en kulinarisk opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Les mer om festivalen!

Powered by Labrador CMS