Annonse

Norwegian Cultural Centers utstilling Beyond the Frame tar verden med storm. Bildet er fra den tidligere utstillingen Borderless.

Grensesprengende norsk kunstutstilling tar verden med storm

Norwegian Cultural Center bygger solidaritet mellom Norge og resten av verden, for eksempel med teateroppsetningen av Karius og Baktus på scenen i Asia. Nå tar utstillingen Beyond the Frame: Utforsking av sosiale mediers påvirkning på kjønn og rase publikum med storm i Pilestredet, i Singapore og med live stream på nett.

Publisert

Blant Norwegian Cultural Center's (NCC) prosjekter finner vi teateroppsetningen av Karius og Baktus for første gang i Asia, vakre julekonserter, en vellykket veldedighetskonsert og intervjuer med kulturpersonligheter.

NCC har også organisert filminnspillinger i Norge, matlagningsprogram på YouTube, 17. mai-feiringer, norskundervisning for både voksne og barn, samt en imponerende kunstutstilling kalt "Borderless".

Nå ønsker NCC å invitere alle kunstinteresserte til å besøke deres siste kunstutstilling, "Beyond the Frame: Utforsking av sosiale mediers påvirkning på kjønn og rase".

Sterk kommentar

Utstillingen dykker ned i skjæringspunktet mellom visuell kunst, representasjon og inkludering, og gir en sterk kommentar om hvordan sosiale medier har formet vår forståelse av identitet og kultur.

Gå til utstillingen her!

Utstillingen presenterer nøye sammensatte visuelle verk fra en mangfoldig gruppe av kunstnere, inkludert moderne verker og innhold skapt på sosiale medier.

Gjennom utstillingen utfordrer NCC sosiale og politiske temaer som omgir kjønn og rase, og gir et glimt av hvordan visuell kunst kan fortsette å drive samtalen fremover og inspirere positiv forandring.

Unik opplevelse

I tillegg til å være en spennende og tankevekkende utstilling, vil "Beyond the Frame: Utforsking av sosiale mediers påvirkning på kjønn og rase" også være en unik opplevelse da den foregår samtidig i Singapore og Oslo.

Galleriene vil være koblet sammen via livestreaming, og utstillingen vil også streames direkte på Facebook for å nå ut til et enda større publikum.

Dette er en sjelden mulighet til å oppleve en global utstilling i sanntid, og NCC forteller at de er begeistret for å kunne tilby denne unike opplevelsen til alle besøkende.

Strømmingen på Facebook vil gjøre det mulig for publikum i begge land å samhandle og dele tanker og ideer om utstillingen på tvers av geografiske grenser.

Besøk utstillingen på Verse Gallery, Pilestredet 41b, eller se den via livestreaming på Facebook. NCC håper å se deg der!

GÅ TIL UTSTILLINGEN!

Powered by Labrador CMS