Annonse

Det er mange juleaktiviteter i Oslo å finne på!
Det er mange juleaktiviteter i Oslo å finne på!

Juleverksted og isbading i fjorden: Finn frem til Oslos beste juleaktiviteter!

Hest- og vognkjøring, atmosfærisk kunstutstilling, eller isbading i den krystallklare fjorden? En ny guide hjelper deg å finne frem i jule-Oslo!

Opplev en eventyrlig jul i hovedstaden. Årets guide til juleaktiviteter i Oslo gir et innblikk i alle de julemagiske mulighetene i sentrum og omegn 🎅 🎅 🎅

Julegrantenning er en sikker måte å komme i julestemning på, og i guiden får du vite hvor dette skjer. Men der ser du også masse andre aktiviteter som garantert vil bringe frem den lune julestemningen.

Byen byr på alt fra juleverksted, nissedans og rallykjøring, til en spennende pepperkakehus-utstilling som kan vekke beundring hos både store og små.

I jula kan kunstelskere oppleve flotte kunstverk i et vakkert herskapshus med historisk sus midt i byen. For de som ønsker et snev av magi, er det til og med anledning til å møte nissen personlig på blant annet Bærums Verk.

Besøk guiden

Juletradisjoner gjennom tidene

For de eventyrlystne er det muligheter for å varme opp i en flytende sauna før du stuper ut i fjorden for et forfriskende isbad. 

Familier kan også bli med på en spesiell omvisning som tar dem gjennom juletradisjoner gjennom tidene, en lærerik og underholdende aktivitet for alle aldre.

Årets guide til juleaktiviteter er altså fylt til randen med både koselige og spennende aktiviteter!

Enten du er på utkikk etter en rolig dag med familien eller et eventyr i vinterkulden, finnes det noe for enhver smak ❄️ ⛄️ 🦌 🎅 🎄

Besøk guiden her!

Powered by Labrador CMS