Annonsørinnhold

Velkommen til shopping i Töcksfors, bare en times kjøretur fra Oslo!
Velkommen til shopping i Töcksfors, bare en times kjøretur fra Oslo!

Midtsommer-Shopping i Töcksfors - fantastiske tilbud kun en time fra Oslo!

Töcksfors Shoppingsenter feirer sommeren med fantastiske tilbud! Opplev det store utvalget i hele 36 butikker og 7 spisesteder - kun en time fra Oslo.

Matbutikkene har et langt større produktutvalg enn du finner i norske matbutikker.

I tillegg til kjente svenske og utenlandske merker, finner du også norske produkter til svenske priser. I ferskvareavdelingen kan du velge i et rikt sortiment av kjøtt, fugl og fisk, alt delt og pakket i butikken.

På de fleste produkter er det som regel 50 prosent lavere pris enn i Norge!

Glad i ost? Da kan du glede deg til avdelingen med fersk ost og delikatesser, her fins et stort utvalg smakfulle varianter. Frukt og grøntavdelingen har også et større utvalg av både eksotiske produkter og de tradisjonelle du kjenner godt igjen.

Sunn mat i farta, når du ikke har tid til å sitte ned og spise.
Sunn mat i farta, når du ikke har tid til å sitte ned og spise.

Økologiske og glutenfrie produkter finner du også et stort utvalg av, og prisene er vesentlig lavere her enn i Norge. Varer som glutenfritt mel, knekkebrød og pasta kan du handle i store kvanta, da holdbarheten er lang.

Lange tradisjoner for midtsommer

Midsommar er en urgammel svensk tradisjon, som har sin opprinnelse i feiringen av Johannes døperen sin fødselsdag. Noen mener også at tradisjonen strekker seg enda lenger tilbake i historien, til før-kristen tid.

Her i Norge markerer vi på samme tid Sankthansaften, men svenskene har tatt folkefesten til nye høyder med dans, maistang, musikk og god mat.

For våre gode naboer er midtsommer en av årets viktigste begivenheter og den settes høyt hos de fleste svensker. Dagen kobles til fest og romantikk – og markerer starten på ferien for mange

Det store utvalget og de gode prisene gjør det smart å legge storhandelen til Töcksfors Shoppingcenter.

Her finner du både det du trenger i hverdagen og det lille ekstra du vil kose deg med i helgen.

Alt du trenger til både hverdager, bursdager og festligheter finner du til langt billigere priser her, så det lønner seg å legge storhandelen hit.

Gunstig kronekurs - bra for lommeboka

Som om det ikke var fantastiske nok priser for nordmenn på Sverige-tur fra før, er kronekursen nå så gunstig at Töcksfors-shoppingen blir enda mer lønnsom!

Den gunstige kursen gjør at hver norske krone er verdt mer i svenske kroner. I tillegg er shoppingen i Töcksfors mye billigere enn i Norge. Dette er svært gode nyheter for din lommebok.

Den gunstige kronekursen gjør at du får enda mer for pengene på shoppingturen til Töcksfors.
Den gunstige kronekursen gjør at du får enda mer for pengene på shoppingturen til Töcksfors.

Kort reisevei – kun en time fra Oslo

Det er ikke langt å kjøre til Töcksfors. Fra Oslo er det bare en time med bil, og senteret ligger tett inntil E18. Følg skilting til Töcksfors Shoppingcenter. Kort reisevei er praktisk, så hvis du har planer for helgen kan du legge handleturen til en ettermiddag en ukedag. Eller kanskje søndagsturen går over grensen?

  • Matbutikkene holder åpent hver dag fra kl. 8-21.
  • Andre butikker er åpne fra kl. 10-20 på hverdager og 10-19 i helgene.
Det tar bare en time med bil å komme seg til matbutikkene i Töcksfors. Butikkene holder åpent hver dag, og de har et stort utvalg av norske produkter i tillegg til de svenske og utenlandske, alt til gode priser.
Det tar bare en time med bil å komme seg til matbutikkene i Töcksfors. Butikkene holder åpent hver dag, og de har et stort utvalg av norske produkter i tillegg til de svenske og utenlandske, alt til gode priser.

Moderne senter med mange butikker

Töcksfors Shoppingcenter er moderne og oversiktlig, så du finner enkelt frem til alle butikker. Senteret har brede handlegater med butikker på hver side og gir deg god oversikt.

TRE TIPS TIL EKTE SVENSK MIDTSOMMER-FEIRING

1. Magisk mai-stang. Som festens midtpunkt finner vi maistangen, som står som et symbol på fruktbarhet. Stangen reises på ettermiddagen, etter at den er pyntet med blomster, blader, grener og fargerike bånd i løpet av dagen. Midtsommer-feiringen skjer i kjærlighetens tegn, og da er det på sin plass med et høyreist fruktbarhetssymbol i sentrum av festen.

2. Blomster i håret. I likhet med maistangen, skal også håret pyntes med blomster. Jenter i alle aldre fletter vakre blomsterkranser til å pynte seg med. Hvis det ikke er god nok tilgang på ville sommerblomster, eller ferdigheter, kan man kjøpe blomster eller bruke ferdiginnkjøpte kranser.

3. Deilig sommermat. Tradisjonelt sett skal det serveres sildebord på midsommerfesten. Silden serveres sammen med nypoteter, dill og rømme, og er vel det nærmeste man kommer en svensk nasjonalrett. Er du ikke glad i sild så nytes kvelden like godt med deilige reker eller grillmat.

Det er god stemning, og her kan du kose deg og slappe av når du skal handle.

Senteret har et bredt utvalg av butikker, og alle har gode tilbud på sine varer.

Du finner butikker innen mote, sport og fritid, i tillegg til Nordens største apotek, og godteri-, kosmetikk- og dyrebutikker.

I tillegg har senteret store velsorterte matbutikker. Her kan du gjøre kupp og handle inn alt du trenger til hele familien.

Glad i søtsaker? Godisfabriken og Gottebiten er lykkeland for både store og små som er glad i godis. De har et stort utvalg smågodt du kan plukke selv, konfekt, sjokolade, snacks, brus og hele 650 ulike typer smågodt.

Prisene er lave, så du kan handle inn til helgekos, bursdager eller fester til en god pris.

Her er det lett å finne noe som frister.
Her er det lett å finne noe som frister.

Smakfull pause

Ta deg tid til å spise et godt måltid på handleturen. Uansett når du besøker senteret kan du få et godt måltid og en koselig pause.

Det er flere restauranter som tilbyr både frokost, lunsj og middag, enten du har lyst på asiatiske retter, indisk, pizza, hamburger eller svensk husmannskost.

Flere av spisestedene tilbyr buffet, så du kan velge blant flere smakfulle retter og spise til du blir god og mett.

Alt blir servert med et smil og til en meget god pris.

Ta en pause og nyt deilige asiatiske retter hos Asian House.
Ta en pause og nyt deilige asiatiske retter hos Asian House.

Gratis parkering med lett adkomst til senteret

Det lønner seg å storhandle hos Töcksfors, og da er det viktig med enkel tilgang til parkering.

Töcksfors Shoppingcenter har oppvarmet parkeringshus med 1200 gratis parkeringsplasser og flere innganger til senteret.

Alle adkomster har rullebånd så du enkelt kan ta med handlevognen til bilen.

Utendørs er det 165 parkeringsplasser og mulighet for elbil-lading. Så mens bilden lader, kan du handle og spise et godt måltid.

Velkommen til en trivelig handel med gode priser.

ÅPNINGSTIDER

  • Matbutikkene holder åpent hver dag fra kl. 8-21.
  • Andre butikker er åpne fra kl. 10-20 på hverdager og 10-19 i helgene.

Deilig sommershopping i Sverige, kun en time fra Oslo - vi sees i Töcksfors i sommer!

Powered by Labrador CMS