Stilling ledig

VårtOslo søker etter en erfaren konseptselger / markedsansvarlig

Osloavisen VårtOslo ser etter en person som er dyktig til å tenke penger og salg og som kan bygge opp salgsavdelingen vår.

Publisert

VårtOslo er lokalavisa som gjør oslofolk kloke på det som skjer i nærområdene til hovedstaden. Vi lager nyheter, reportasjer og historier om hendelsene som fargelegger byen vår. Vi ønsker å være nært på oslofolks hverdag.

Vi skriver om trikken, om det lokale hockeylaget, om sykkelveiene, om politikerne i bystyret, om byggearbeidene som aldri tar slutt, om konsekvensene av korona, om utestedene i lokalmiljøet.

Vår primære inntektskilde ved siden av abonnement er annonsesalg, spesielt innholdsannonser. Grunnet korona, har vi vært litt forsiktige med å satse for mye på salg en stund. Nå har vi tro på lysere tider, og vi ønsker å bygge opp en effektiv, smart og fremtidsrettet salgsavdeling.

Til denne jobben trenger vi deg som er en erfaren konseptselger og som kan få det til å svinge i annonseavdelingen.

Konseptsalg

Du må evne å forstå annonsekjøperens utfordringer og behov og deretter plukke opp telefonen og pitche et salg.

Alternativt sette opp et møte med de ansvarlige i den aktuelle virksomheten og bli enige om hvordan VårtOslo kan hjelpe til med markedsføringen.

Erfaring og utdanning

Du bør ha drevet med lignende salg tidligere, og det er en fordel med relevant utdanning. Det er en fordel om du har oversikt over byens mediebyråer og måten de fungerer på.

Det er flott om du har tanker om hvordan annonsemarkedet utvikler seg. Har du også egne ideer til nye annonseprodukter og løsninger, er det velkomment.

Du vil bli ansvarlig for å videreutvikle salgsavdelingen.

Flytende norsk muntlig og skriftlig er et krav.

Vi tilbyr

  • Fast heltidsstilling
  • Konkurransedyktige vilkår med fast lønnet og provisjonsbasert stilling
  • Hyggelige kolleger
  • Kontor i Greenhouse Oslo midt i Oslo sentrum
  • Mulighet for å påvirke salgsstrategien til avisen

Slik søker du

Skriv en søknad med noen setninger om deg selv og hvorfor du ønsker å bli en del av VårtOslos team. Legg ved en CV og evt referanser. Send søknaden til: [email protected]

Søknadsfrist: 24. mars

Tiltredelse: Snarest

For mer informasjon, ta kontakt med redaktør Vegard Velle.
Mail: [email protected]
Tlf: 93256832

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS