Utlysning

VårtOslo ønsker å satse på TV og ønsker å samarbeide med deg som brenner for dette.
VårtOslo ønsker å satse på TV og ønsker å samarbeide med deg som brenner for dette.

VårtOslo søker etter folk til videoproduksjon

VårtOslo er på utkikk etter deg som har kompetanse innen film/tv, gjerne mediestudenter, som ønsker å bli en del av vår nye TV-satsing, VårtOsloTV.

Publisert

VårtOslo er Oslos største lokalavis og dekker alt fra politiske veivalg til lokale historier. Avisen er en plattform for maktkritikk og ønsker å løfte frem nye stemmer i byen vår.

Fra ettersommeren starter vi opp med et TV-prosjekt og søker etter folk med kompetanse, gjerne film/mediestudenter, som ønsker å bli en del av avisens nye TV-team, VårtOsloTV. Her vil du arbeide med ukentlige produksjoner av nyheter og videoreportasjer som skal publiseres på nett og sosiale medier.

Dette er en lærerik jobb hvor du, i tillegg til generell videoproduksjon, kan skilte med at du er med på å bygge opp en ny avdeling i avisen. Arbeidet vil foregå på dagtid, en til tre ganger i uken, og er honorert.

• Har du kompetanse i videoproduksjon og har erfaring innen filming/redigering/videoproduksjon?

• Ønsker du erfaring med å lage videoreportasjer og nyhetssendinger til nettpublisering?

• Vil du gjøre et arbeid med mening, og bidra til formidlingen av nyheter og andre reportasjer om livet i byen vår?

• Er du tilgjengelig på prosjektbasis for opptak 1-3 dager i uken høsten 2020 i Oslo?

Interessert? Ta snarest kontakt med VårtOsloTVs redaktør, Emilie Pascale Bloin Helgheim, på [email protected] innen 30. juli, skriv noen setninger om deg selv og hvorfor du ønsker å bli en del av VårtOslos TV-team. Legg gjerne ved en arbeidsprøve på et videoopptak du har utført. Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS