Annonse

Mats Rossing i Liip Digital forteller at det slett ikke trenger å være vanskelig å sy sammen en god nettside.

VIDEO: Så enkelt kan hvem som helst lage en nettside: — Ja, du kan faktisk lansere en nettside på noen timer

Nettsidebyggere er et enormt marked som bare fortsetter å vokse. I denne videoen vil Mats Rossing, som er daglig leder i Liip Digital, gå gjennom hvorfor man bør prøve å lage sin egen nettside.

Publisert

Det er veldig vanlig å bli utmattet bare av tanken på å skulle lage sin egen nettside. Ofte tenker man at man trenger å kunne HTML, CSS og Javascript, men sånn er det rett og slett ikke lenger.

Nettsidebyggere lar deg nemlig lage nettsider helt selv, og ikke nok med det, det tar utrolig mye kortere tid enn man skulle tro.

— Vi får ofte henvendelser fra små bedrifter eller privatpersoner som gjerne skulle hatt en nettside, men som ikke har budsjettet til å betale et profesjonelt byrå for en skreddersydd løsning. Det vi gjør da, er å sende dem videre til en nettsidebygger, forteller Mats Rossing i Liip Digital.

Prøv Wix gratis

Se hvorfor en nettsidebygger er et godt alternativ:

Gir gratis veiledning

— Vi tilbyr individuell veiledning helt gratis til de 50 første som tar kontakt. Vi kommer til å ta deg gjennom hele prosessen og vise deg nøyaktig hvordan man lager en god nettside i Wix.

Nettsidebyggeren Wix

  • Over 800 maler tilgjengelig

  • Over 500 apper for funksjonalitet

  • Over 250 millioner brukere rundt i verden

  • Flere ulike abonnementer fra $10

  • Se alle fordelene her.

— Forrige runde gikk så det suste og var en stor suksess, så vi har derfor valgt å kjøre på igjen, sier Mats.

Veiledningen tar for seg:

  • Hvordan man lager en nettside i Wix

  • Konverteringsoptimalisering for flere salg og henvendelser

  • Søkemotoroptimalisering av nettsiden

Gratis veiledning her

En rimelig løsning

— Alle nettsidebyggere har ulike abonnementer som gjør det mulig for absolutt alle å komme i gang. Hos de aller fleste kan man i tillegg lage nettsiden med en gratis bruker, og vente med å oppgradere abonnementet til man er klar for lansering, forteller Mats.

— Hos Wix, som er min favoritt, kan man komme i gang for rett under 200,- kroner i måneden. Da får man alt man trenger for å lansere nettsiden, og man får også et gratis domene med på kjøpet.

Man kan velge mellom ulike abonnementer avhenging av budsjett og hva man ønsker å få til.

Veldig enkle dra og slipp-verktøy

— Noe av det som gjør nettsidebyggere så brukervennlige er at man enkelt kan dra og slippe elementer akkurat hvor man vil. Innholdet endrer man så godt som like lett som man endrer tekst i et Word-dokument, sier Mats.

Hvilke type nettsider kan man lage med Wix?

— Man kan lage hvilken som helst type nettside. Wix har over 800 ulike maler, og skulle man av en eller annen grunn ikke finne noe man liker, kan man bare tilpasse designet selv.

Hvor raskt kan man lage en nettside med Wix?

— Det vil naturligvis variere en god del, basert på teknisk erfaring, men det vi ofte ser er at folk lanserer nettsider på bare noen timer, mens andre bruker et par dager, avslutter Mats.

Prøv Wix gratis

Skjermbilde fra nettsidebyggeren Wix i aksjon!
Powered by Labrador CMS